Ons bier

Je gasten verrassen met je eigen biertje? Thuis, in je horecazaak of bij een event? Of wil je een bier-abonnement kado doen of zelf afnemen? Dat kan! Met Dit bier. Leverbaar in Blond, Trippel, Weizen en IPA. Vul het formulier in of bel 06 45 74 21 87.

Pils #21 – 5% alc.

Superfris en helder pils waar je in wil blijven happen, 5% alc.

Let op, dit pils is geen gewoon biertje. Want pils brouwen is veel complexer dan het brouwen van andere biersoorten. Het gistproces luistert heel nauw, waarbij het pils in speciale koeltanks moet rijpen bij temperaturen tussen 4 en 15 graden. Resultaat? De ultieme dorstlesser waar je er snel nog eentje van neemt. Ook lekker: dit bier wordt duurzaam gebrouwen op zonne-energie. En alle restproducten worden volledig benut, zoals in brood en veevoer. Met die wetenschap smaakt dit bier nog beter. En naar meer. Proef dus ook onze andere biertjes. Wil je er meer proeven? Ook dat kan, met ons bier-abonnement. Proost!

Blond #10 – 5,5% alc.

Bitterzoet blond bier met subtiele kruiden en bergamot (citrus).

Als je er één keer van geproefd hebt, ga je daarna weer voor Blond. Zo verleidelijk lekker is dit speciaalbier. Bitterzoet en iets zwaarder dan pils. Smaakmaker is de citrusvrucht bergamot, een kruising tussen een limoen en zure sinaasappel. Die geeft dit blonde juweeltje z’n fruitige en intense spirit. Ook lekker: dit bier wordt duurzaam gebrouwen op zonne-energie. En alle restproducten worden volledig benut, zoals in brood en veevoer. Met die wetenschap smaakt dit bier nog beter. En naar meer. Proef dus ook onze andere biertjes. Proost!

Weizen #11 – 5% alc.

Licht troebel, verfrissend, echt lekker doordrinkbaar Weizen bier!

Dit bier is zoals Weizen moet zijn. Maar dan met een spannende twist. Heerlijk doordrinkbare weizen die lekker romig in de mond voelt en een mooie balans heeft van tarwe, vleugje citroen en banaan. Weizen dat je lekker wegtikt. Of als je gewoon veel, ontzettend veel dorst hebt. En dat heb je natuurlijk vaak. Ook lekker: dit bier wordt duurzaam gebrouwen op zonne-energie. En alle restproducten worden volledig benut, zoals in brood, veevoer en biogas. Met die wetenschap smaakt dit bier nog beter. En naar meer. Proef dus ook onze andere biertjes. Proost!

Tripel #12 – 8% alc.

Lichtblond bier, aroma van sinaasappel, perzik en citrus en koriander.

Deze Tripel verdient drie complimenten. Een compliment voor de mooie lichtblonde kleur. Een compliment voor de bitterzoete smaak dankzij de unieke receptuur. En een compliment voor het exotische aroma van sinaasappel, perzik, citrus en zoveel koriander dat je die zelfs kunt ruiken. Ook lekker: dit bier wordt duurzaam gebrouwen op zonne-energie. En alle restproducten worden volledig benut, zoals in brood en veevoer. Met die wetenschap smaakt dit bier nog beter. En naar meer. Proef dus ook onze andere biertjes. Proost!

IPA #14 – 6,5% alc.

Van exotische hopsoorten, soepel met een mooie afdronk.

Deze India Pale Ale is gewoon in ons eigen landje gebrouwen. Nou ja, gewoon. We struinen alle hoeken van de wereld af op zoek naar de meest exotische hopsoorten. Daarna pielen we net zo lang met recepten tot we een epische IPA hebben, waar zelfs de meest verwende bierkennner een kollosale kick van krijgt. Ook lekker: dit bier wordt duurzaam gebrouwen op zonne-energie. En alle restproducten worden volledig benut, zoals in brood en veevoer. Met die wetenschap smaakt dit bier nog beter. En naar meer. Proef dus ook onze andere biertjes. Proost!

Double IPA #24 – 6,2% alc.

Limited Edition

Deze IPA is ontstaan door een experiment van onze brouwers Pim, Erik en Paul. Ze wilden graag een straffe, volle IPA maken, net even anders als #14. Gebrouwen met veel Pale mout! In de Whirlpool hebben de mannen Citra hop gedaan en Warrior gebruikt als bitterhop. Ook deze IPA is gebrouwen op zonne-energie. Alles restproducten worden volledig benut, zoals in brood en veevoer. Met die wetenschap smaakt dit bier nog beter. Geniet van deze IPA want hij is maar eenmalig.

Stout #25 – 9,6%

Eikenhout gelagerd

Dit is een hele dikke, dikke stout. Koffie, chocolade, vanille. Dit zijn zomaar wat smaken die naar boven komen als je deze stout drinkt. Een hele zware storting in de brouwinstallatie, East kent holding als hop en eikenhout. in de vergistingstank maakt dit stout biertje tot een waar feestje. Ook lekker: dit bier wordt duurzaam gebrouwen op zonne-energie. En alle restproducten worden volledig benut, zoals in brood en veevoer. Met die wetenschap smaakt dit bier nog beter. En naar meer. Proef dus ook onze andere biertjes. Proost!