Wordt jouw bier in de ketels van huurbrouwerij Dit Bier gebrouwen?

Dit Bier is gedreven in het vak van bier brouwen. Naast zelf bier brouwen wordt door de samenwerkingen met brouwers kennis uitgewisseld en wordt Dit Bier ingezet als huurbrouwer. Naast het brouwen van eigen smaakvolle bieren, vinden ze het ook fantastisch om krachtige bieren te brouwen voor andere brouwers (vanaf 500 liter), die de mogelijkheden niet hebben om ketels en bepaalde (hoeveelheden) ingrediënten aan te schaffen. Interessant? Dit Bier biedt nog veel meer voordelen.

Wat is een huurbrouwer en wat zijn de voordelen hiervan?

Heb je een goed idee voor een heerlijke special? Maar twijfel je over de juiste ingrediënten, het aanslaan ervan bij de doelgroep en/of heb je geen capaciteit om je gebrouwen bier in een groter volume op de markt te brengen? Naast het brouwen van het bier, is er een hele lijst met punten waar je aan moet denken. Jij kan alles uit handen geven aan huurbrouwer Dit Bier, maar het is natuurlijk veel leuker om samen de krachten te bundelen en je droom werkelijkheid te laten worden. Dit Bier heeft namelijk:

 • Alle ruimte en voldoende ketels en apparatuur tot hun beschikking. Dus je hoeft zelf geen grote investeringen te doen.
 • Daarbij hebben ze heel veel kennis om je recept te kunnen opschalen.
 • Huurbrouwer Dit Bier stelt hun netwerk ter beschikking van leveranciers van de beste ingrediënten zoals hop.
 • Het adviseren bij de receptuur behoort ook bij de extra’s van huurbrouwer Dit Bier.
 • Ook op commercieel vlak nemen ze je mee wat voor jou de beste mogelijkheden zijn: private label, white label, of Dit Bier.
  • Bij private label bieren heb je een eigen naam en logo. In de tekst staat alleen dat het bier gebrouwen is door Dit Bier.
  • Bij white label bieren hebben je een eigen naam, maar wel in stijl van een Dit Bier ontwerp. In de tekst staat dat het bier is gebrouwen door Dit Bier.
  • Bij Dit Bier ga je mee als ‘klein’ bier onder het Dit Bier label. Dit Bier verkoopt dan een deel van jouw bier onder de naam Dit Bier. Jouw voordeel? Je ontvangt een percentage van de omzet van dit bier. En je gaat gratis mee in de marketing van Dit Bier en krijgt daarbij dus ook een plaats in de webshop.
 • Natuurlijk kan Dit Bier ook het ontwerp en het drukwerk van je eigen etiketten verzorgen.

En dit gaat allemaal in goed overleg met jou, om jouw droom tot een succes te maken!

Parels gebrouwen door huurbrouwer Dit Bier

Dit Bier brouwt naast hun eigen bier, dus ook voor andere brouwers. Brouwers die al jaren aan hun eigen recept hebben gewerkt. Al dan niet met advies van huurbrouwer Dit Bier. En door deze samenwerkingen komt Dit Bier met de lekkerste parels van bieren in aanraking die je normaal niet in de schappen tegenkomt. Dit Bier kan deze heerlijke bieren in de webshop verkopen, en daarbij ook opnemen in de boxen die samengesteld worden voor de afname van abonnementen. Want ook dat biedt Dit Bier aan. Drie type abonnementen die passen bij iedere bier liefhebber. Laat je informeren via onze website en laat je met het bier abonnement (elke maand) verrassen met heerlijke bieren van brouwers die Dit Bier inzetten om dromen waar te maken.

Op zoek naar de juiste huurbrouwer

Bij huurbrouwer Dit Bier is dus heel veel mogelijk. Heb je dus een recept en wil je je plannen gaan uitwerken? Neem contact met ons op, kom langs bij Dit Bier in Zeist, we laten graag onze brouwerij zien en we vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen en wat voor mooie samenwerkingen we al zijn aangegaan. Maar… we blijven altijd op zoek naar die lekkere gebrouwen parel, met die bijzondere smaak. Tot snel!