Kies, proef en ontdek
elke maand de lekkerste bieren met een
bier abonnement

Als bier liefhebber is er niets lekkerder dan een heerlijk biertje drinken als je vrij bent. Nog lekkerder is het om er een eigen proeverij van te maken. Want Dit Bier brouwt een diversiteit aan bieren en specials. Omdat de passie van het brouwersvak Dit Bier kenmerkt. Het ontstaan van Dit Bier komt door het huurbrouwen. Gezamenlijke passies, kennis, smaken en ervaringen uitwisselen. Wil jij de bieren en specials allemaal proeven maar wil je niet elke keer een bestelling plaatsen? Of vind je het lastig kiezen? Kies dan één van de bier abonnementen die Dit Bier aanbiedt en laat je verrassen, elke maand weer. Het werkt namelijk heel simpel. En Dit Bier heeft de kennis. Want ze maken het. Elke dag!

Wat voor bier abonnementen zijn er?

Dit Bier biedt drie abonnementen aan voor de verschillende bier liefhebbers.

  1. Proefbox – Dit Bier selecteert een verrassende box bij dit bier abonnement. De box bestaat uit 12 flesjes bier en specials. Voor elke gelegenheid is er een passend biertje.
  2. Bierproeverij – bij dit half jaar bier abonnement ontvang je elke maand verschillende soorten bieren. Afgewisseld met specials. Elke maand bestaat het pakket uit 24 flesjes en elke maand zijn de smaken weer anders. Laat je verrassen.
  3. Biercafé – krijg je geen genoeg van de diverse smaken die Dit Bier brouwt? En wil je een proeverij elke maand met je vrienden? Kies dan voor dit bier abonnement en een heel jaar lang selecteert Dit Bier de juiste ingrediënten en de lekkerste smaken voor jou en je mede-proevers. Elke maand is de samenstelling weer anders. Want Dit Bier gaat voor de beste en meest smaakvolle beleving!

Hoe werkt zo’n bier abonnement?

De abonnementen zijn heel makkelijk te bestellen en dienen vooraf betaald te worden. Nadat het bier abonnement is afgelopen, stopt het abonnement automatisch. Het leveren van het bier is exclusief verzendkosten. Die bedragen €6,95.

Ben jij net zo enthousiast als wij en zorg jij ervoor dat je vrienden, collega’s en/of vrienden ook een smaakvol bier abonnement afnemen? Dan ontvang jij een leuk cadeau van Dit Bier! Want wij waarderen je enthousiasme en vertrouwen in Dit Bier.

Een bier abonnement maakt het gemakkelijk. Dit Bier maakt voor jou de keuze voor de samenstelling van je pakket. Net wat er dan is gebrouwen. Exclusieve bieren. Of juist bijzondere bieren, die je normaal niet snel besteld. Je krijgt het allemaal. Bekijk onze webshop en geef je voorkeuren door maar je laten verrassen heeft onze voorkeur. Bier en specials aan huis, het is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus kijk welk bier abonnement het beste bij je past en regel je beleving en proeverij in één. Vind je het leuk om een bier abonnement cadeau te doen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking van het abonnement waardoor het geven van dit cadeau al een beleving op zich is.

Heb je vragen? Laat het ons weten en neem contact met ons op. We adviseren je graag over de (beste) mogelijkheden. PROOST!